Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g2.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g2.3g6.8kcal0.1g0.3g0.6g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkuainen (100g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri1g4kcal0g1g0g0g
Keksi, kaurakeksi 1.5g6.6kcal0.1g0.9g0.3g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g45kcal0.6g5.6g2.2g0g
Valittu annoskoko9g23kcal0.3g2.8g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.2g1.4g0.6g0g
Arvot/100g100g265kcal3.5g32.9g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891