Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale3.1g4.1kcal0.6g0.1g0.2g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1.7g5.3kcal0.2g1g0.1g0.1g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 0.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g27kcal2g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g14kcal1g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g159kcal11.8g14.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789