Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g2.1g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.7g11kcal0.5g0.2g1g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g83kcal2.2g0.4g8.2g0.2g
Valittu annoskoko8g41kcal1.1g0.2g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g21kcal0.6g0.1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g493kcal13.1g2.4g48.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640