Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2.3g8.4kcal0.3g1.6g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 1.2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g42kcal2g3.4g2g0.2g
Valittu annoskoko9g21kcal1g1.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.5g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g245kcal11.8g20g11.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648