Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g2.7g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, pasta 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Pinaatti 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g16kcal0.6g2.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko8g8kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal3.6g14.3g2.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284