Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Ruokosokeri0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g23kcal0.6g3.4g0.6g0g
Valittu annoskoko9g12kcal0.3g1.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g0.9g0.2g0g
Arvot/100g100g137kcal3.5g20g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826