Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g0.9g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g28kcal1.6g0.2g2g0.2g
Valittu annoskoko9g14kcal0.8g0.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g1.2g11.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535