Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kaurahiutale 0.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g1.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g34kcal0.4g4.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g17kcal0.2g2.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g198kcal2.3g24.4g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000