Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Hasselpähkinä 0.4g2.8kcal0.1g0g0.3g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.3g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g2.2g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g20kcal0.8g0.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko8g10kcal0.4g0.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g117kcal4.8g4.8g8.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994