Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 3.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1.5g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g15kcal0.6g2.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g7kcal0.3g1.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g88kcal3.6g14.3g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145