Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g0.8g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g0.8g4.9kcal0.2g0g0.3g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g75kcal1g0.4g7.2g0g
Valittu annoskoko9g37kcal0.5g0.2g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g19kcal0.3g0.1g1.8g0g
Arvot/100g100g430kcal5.7g2.3g41.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020