TC Pollo al Limone y Ajillo

1. Leikkaa broileri suikaleiksi.

2. Silppua valkosipuli ja persilja
3. Paista broileria oliiviöljyssä kovalla lämmöllä noin 2 minuuttia
4. Lisää valkosipuli ja paprikajauhe ja paista kypsäksi.

5. Lisää sitruunamehu ja persilja.

6. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoile salaatin tai keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee6.9g7.1kcal1.6g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g20kcal3.2g0g0.8g0g
Valittu annoskoko9g10kcal1.6g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.8g0g0.2g0g
Arvot/100g100g117kcal18.6g0g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447584