Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.1g3.7kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)4.1g1.6kcal0.2g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g20kcal0.8g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g10kcal0.4g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g118kcal4.8g10.7g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111