Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g2.4g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal1g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.5g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g59kcal5.9g2.4g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589