Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4.7g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g35kcal0.8g3g2.2g0.2g
Valittu annoskoko9g18kcal0.4g1.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.2g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g208kcal4.7g17.6g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197