Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.9g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g26kcal0g6.4g0g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0g3.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0g1.6g0g0g
Arvot/100g100g152kcal0g37.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463