Minttusuklaapiirakka

Pohja:

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaota
3dl kuumaa vettä
300g voita(sulaa)
4 munaa

sekoita kuivat aineet keskenään.

kiehauta vesi ja lisää se.
sulata voi ja lisää sekä munat.

nämä aineet siis sekoitetaan puulastalla EI SÄHKÖVATKAIMELLA.

paista 200 asteessa n.25 min.

täyte, voicreemi+suklaakuorrute:

150 voita(pehmeää)
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 keltuaista

vatkaa aineet vaahdoksi ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.

anna kreemin kovettua ja sitten sulata 1,5 suklaalevyä(MARABOY minttukrokant) ja lisää tilkka rypsiöljyä.

levitä ja koveta...nam!

Reseptistä tulee n. 64 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Simpukka86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Voi 0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g1g4.1kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Minttukrokantti (Marabou), annos 200g1g5.5kcal0.1g0.6g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g67kcal0.6g8.4g3.2g0g
Valittu annoskoko8g33kcal0.3g4.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g17kcal0.2g2.1g0.8g0g
Arvot/100g100g398kcal3.6g50g19g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164542