Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g5.6g20kcal0.7g3.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g58kcal1.4g7.6g2g1g
Valittu annoskoko9g29kcal0.7g3.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g14kcal0.4g1.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g339kcal8.2g44.7g11.8g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761