Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore2.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3.6g14kcal0.3g1.8g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g39kcal0.6g6.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g19kcal0.3g3.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g228kcal3.5g37.6g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847