Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g17kcal0.6g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.3g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g101kcal3.5g3.5g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407