Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g3.6g4.3kcal0.6g0.1g0.2g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal1.4g2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.7g1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g111kcal8.2g11.8g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155