Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3.9g5.1kcal0.7g0.1g0.3g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1.8g2.8kcal0.4g0g1.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal2.2g0.8g4.2g0g
Valittu annoskoko9g11kcal1.1g0.4g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0.2g1.1g0g
Arvot/100g100g126kcal12.8g4.7g24.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672