Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton3.9g4.2kcal0.9g0g0.1g0g
Pekoni atria2g6.8kcal0.3g0g0.6g0g
Sieni rouskut, suolattu 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g28kcal2.4g0g1.8g0g
Valittu annoskoko9g14kcal1.2g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0g0.5g0g
Arvot/100g100g163kcal14g0g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489