Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl2.9g3.5kcal0.6g0g0.1g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g13kcal1.2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko9g7kcal0.6g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal7.1g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902