Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.3g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.1g0.7kcal0g0g0.3g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g46kcal0.2g2.8g4.2g0g
Valittu annoskoko9g23kcal0.1g1.4g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.1g0.7g1.1g0g
Arvot/100g100g263kcal1.1g16.1g24.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761