Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)4.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g38kcal0.8g6.4g1g0.2g
Valittu annoskoko9g19kcal0.4g3.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g221kcal4.6g36.8g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172