Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)3.1g5kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Curry Paste red, Aroy-D0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora culinesse0g0.3kcal0g0g0g0g
Fraiche 5% Valio0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kookosmaito 0.6g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g17kcal1.2g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.6g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g100kcal7.1g3.5g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586