Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sokeri1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3.1g10kcal0.5g1.7g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g1.1g4.7kcal0g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g67kcal1.4g8.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko9g34kcal0.7g4.1g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g17kcal0.4g2.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g385kcal8g47.1g18.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622