Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper3.9g11kcal1g0g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g38kcal2g0.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko9g19kcal1g0.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.5g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g221kcal11.6g1.2g18.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672