Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g1.6g3.8kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g16kcal0.6g1.6g0.8g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.3g0.8g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal3.4g9.2g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682