Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 2.9g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g52kcal0.4g6.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko9g26kcal0.2g3.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.1g1.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g305kcal2.3g38.4g14g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586