Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.2kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 1.6g8.4kcal0.2g0.8g0.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g70kcal1g7.4g4g0g
Valittu annoskoko9g35kcal0.5g3.7g2g0g
Annoskoko puolitettuna4g18kcal0.3g1.9g1g0g
Arvot/100g100g407kcal5.8g43g23.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772