Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit3.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal0.8g0.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko9g9kcal0.4g0.2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g105kcal4.7g2.3g9.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137584