Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hiiva, 50g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruispuurohiutale0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto0.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g19kcal1.2g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko9g9kcal0.6g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g109kcal7.1g7.1g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670