Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.8g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.1g7kcal0g0.1g0.7g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.2g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g28kcal0.6g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g169kcal3.6g2.4g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651