Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g36kcal0.2g3.4g2.2g0g
Valittu annoskoko9g18kcal0.1g1.7g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.1g0.9g0.6g0g
Arvot/100g100g212kcal1.2g20g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891