Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.8g2.3kcal0g0.4g0g0.3g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g1.9g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Mustikka, Pakkasmarja2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g29kcal1.2g4.8g0.2g1g
Valittu annoskoko9g15kcal0.6g2.4g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g1.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g172kcal7.1g28.2g1.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047