Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 7.8g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal0.4g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.2g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g64kcal2.3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244131