Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.4g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g17kcal0.8g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.4g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g100kcal4.6g4.6g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978