Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Juusto, keskiarvo 1.6g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala öljyssä 1.2g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.3g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g38kcal2g2g2.2g0g
Valittu annoskoko9g19kcal1g1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.5g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g216kcal11.4g11.4g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453