Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g2g1.5kcal0.3g0g0g0g
Tomaattimurska 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 3.9g4.1kcal0.2g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g16kcal1g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.5g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5.8g10.5g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240