Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g1.4g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g7kcal0.6g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko9g4kcal0.3g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal3.5g1.2g1.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472