Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.1g4.1kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g53kcal1g7.4g2g0.6g
Valittu annoskoko9g27kcal0.5g3.7g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.3g1.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g314kcal5.9g43.5g11.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099