Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Ruohosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.5g2.4kcal0.5g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g20kcal1g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko9g10kcal0.5g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g111kcal5.7g3.4g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850