Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.8g2.4kcal0g0g0.2g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1.6g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g23kcal1.4g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko9g11kcal0.7g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g130kcal8g2.3g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040