Puolukkapuuro

Sauvasekoittimella silpuksi puolukat ja hieman sokeria mukaan.

Vettä kattilaan noin 7 dl. Kiehautetaan.

Puolukat kaadetaan kiehuvaan veteen.

Lisätään melkein heti perään mannasuurimot ja ripaus suolaa.

Keitellään, kunnes mannapuuro valmis.

Jäähdytetään täysin kylmäksi ja vatkataan todella vaaleaksi ja kuohkeaksi ja tarkistetaan sokerinmäärä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Puolukka 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mannasuurimo, myllyn paras0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g11kcal0.2g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g61kcal1.1g12.5g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139779