Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g62kcal4.6g4.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571