Kesäkakku

Kesäkakku

300g margariinia
2dl sokeria
Vaahdota ne

4 munaa / lisää yksitellen

Sekoita keskenään
5dl jauhoja
2tl leivinjauhetta ja lisää taikinaan

Täyte:
5-10 dl kuutioitua kurpitsaa, omenaa tms. kuullota kattilassa,
joukkoon ½ dl sokeria ja 2 rkl vettä.

Lopuksi 2 rkl perunajauhoa
tilkassa vettä sekä
1tl arrokki-aromia
1tl vanilja-aromia

Kinuskikastiketta 2dl

Laita taikinasta lähes kaikki vuokaan.

Kaada kurpitsaseos päälle, sitten
kinuskikastike.

Loppu taikina nokareina koko komeuden pinnalle.

Paista 175-180 asteessa n. 40-60 min.

Alkuperäiseen ohjeeseen tulee täytteeksi
1l mansikoita tai
1l mustikoita tai
4 raastettua omenaa

Omenan kanssa voi käyttää paksuhkoa vaniljakastiketta ja miksei käy
mustikkaankin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Vita d´or (Lidl), annos 200g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kurpitsa 3.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kinuskikastike (Rainbow)0.9g2.9kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g45kcal0.4g5.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko9g22kcal0.2g2.8g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.1g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g259kcal2.3g32.6g12.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302569