Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 3.6g6.8kcal1g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g25kcal2.4g1g1.2g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1.2g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g143kcal13.8g5.7g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992