Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1.6g1.9kcal0.4g0g0g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal0.8g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.4g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4.6g6.9g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381147